Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πήρε θέση ο ατζέντης του Μιλουτίνοφ!

Πήρε θέση ο ατζέντης του Μιλουτίνοφ!

nikola milutinov

Ο ατζέντης του Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Δημητρόπουλος, τοποθετήθηκε σχετικά με όσα συμβαίνουν με τον Σέρβο σέντερ και τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας μάνατζερ τόνισε ότι ο πελάτης του έχει το δικαίωμα να ζητάει τα χρήματα του στην ώρα τους, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά κι αν μείνει θα το τιμήσει 100%.

Αναλυτικά η δήλωση του ατζέντη του Μιλουτίνοφ στα social media:

“Ο Μιλουτίνοφ, όπως κάθε άνθρωπος στον κόσμο, έχει το δικαίωμα να ζητήσει τον μισθό του στην ώρα του. Το γεγονός πως σχεδόν κάθε κλαμπ στην Ελλάδα, όπως και ένα μεγάλο ποσοστό των συλλόγων στην Ευρώπη, αφήνουν απλήρωτους τους παίκτες τους για χρόνια και ότι αυτοί δεν το λένε δημόσια, όπως και το γεγονός πως οι υποθέσεις πηγαίνουν στο BAT, δεν σημαίνει πως η απαίτηση να πληρωθείς στην ώρα σου είναι κάτι παράδοξο. Να περιορίζεις το πρόβλημα σε έναν σύλλογο είναι αστείο! Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που μας κρατούν πολύ πίσω από το ΝΒΑ.

Ο Νίκολα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμα έναν χρόνο και είναι επιλογή του κλαμπ αν θα παραμείνει ή όχι. Αν μείνει, θα δώσει το 100% όπως πάντα, για την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε όταν άλλες τον προσπέρασαν! Ό,τι γινει μετά, όταν θα είναι ελεύθερος, δεν μπορούμε να το ξέρουμε από σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…