Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Πατρινός και του χρόνου!

Πατρινός και του χρόνου!

hall

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Λάνγκστον Χολ για ακόμα έναν χρόνο ανακοίνωσε ο Προμηθέας.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα τεχνικού.

H ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Langston Hall και για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-20. Ο 28χρονος guard, που πρωταγωνίστησε με τη φανέλα του Προμηθέα τόσο στην Betshop.gr Basket League, όσο και στο Basketball Champions League κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-19, θα παραμείνει στην οικογένεια του Προμηθέα για 2η χρονιά.

Ο Λάνγκστον Χολ αγωνίστηκε συνολικά σε 28 παιχνίδια του πρωταθλήματος, σκοράροντας κατά μέσο όρο 7,9 πόντους ανά αγώνα και είχε 4,1 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 0,8 κλεψίματα και 9,6 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Μάλιστα, στα play-off μέσω των οποίων ο Προμηθέας κατέκτησε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Basket League ο Χολ αναδείχθηκε 3ος σκόρερ, 2ος σε αξιολόγηση και ήταν 1ος σε ασίστ, εύστοχα τρίποντα και ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (51,4%) για την ομάδα της Πάτρας, ενώ αξίζει ν’ αναφερθεί πως είναι ο παίκτης του Προμηθέα που αναδείχθηκε περισσότερες φορές (5) MVP της ομάδας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…