Κεντρική Γ' Εθνική Παραμένει στον ΚΑΟΚ ο Κωνσταντίνου (pic)

Παραμένει στον ΚΑΟΚ ο Κωνσταντίνου (pic)

giorgos konstantinou

Κάτοικος Κορίνθου θα παραμείνει γι ακόμη μία χρονιά ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΚΑΟΚ και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας γι ακόμη μία σεζόν.

Αναλυτικά:

“Γιώργος Κωνσταντίνου, one more year… ΚΑΟΚ!

🏀Παιδί δικό μας ο Γιώργος! 🏀

Οι πρώτες του βολές στον Παλαίμωνα Κορίνθου, οι πρώτες επιτυχίες στον ΚΑΟΚ!

Αθλητής με ικανότητες και ήθος!
Μαχητής!

➡️Κατόρθωσε, με πείσμα και πολλή δουλειά, να επιστρέψει από έναν σοβαρότατο τραυματισμό και την περσινή χρονιά ν αποδείξει στο γήπεδο πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει!

Αυτό άλλωστε είχε πράξει
☑️παίζοντας με τον Ίκαρο Καλλιθέας και συμβάλλοντας στην κατάκτηση της 2ης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων το 2011 αλλά και στα
☑️2 χρόνια που αγωνίστηκε στον Αρκαδικό προσφέροντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας τόσο στο Πρωτάθλημα της Α2 όσο και στο Πρωτάθλημα της Α1.

🏀Επέστρεψε στην Κόρινθο το 2016! Τη νέα αγωνιστική χρονιά θέλαμε να μείνει μαζί μας ο Γιώργος .Να φορά τη φανέλα μας και τη σαιζόν 2019-2020!

Η επιθυμία μας εναρμονίστηκε με την δική του… “Πάτησε” πάνω στην επιθυμία και του κόουτς Ρουμελιώτη ο οποίος τον θεωρεί σημαντικότατη μονάδα και έναν αθλητή που λειτουργεί αποτελεσματικά στο σύνολο.
Και έτσι λοιπόν, ο Γιώργος παραμένει μαζί μας ! 👍🔝🔝

🏀Δηλώνουμε ιδιαίτερα ευτυχείς γι αυτήν την εξέλιξη αφού στόχος μας αδιαπραγμάτευτος είναι οι αθλητές που φορούν την φανέλα του ΚΑΟΚ να διακατέχονται από ήθος , συνέπεια και υπευθυνότητα!

Και ένας τέτοιος αθλητής είναι ο Γιώργος!

George Kwnstantinou… One more year ΚΑΟΚ!!!!👊🏀”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…