Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ-Χάτσερ: Το διετές συμβόλαιο που “εξαφανίστηκε”…

ΠΑΟΚ-Χάτσερ: Το διετές συμβόλαιο που “εξαφανίστηκε”…

paok hatcher

Είναι κι αυτό από τα… παράδοξα του ΠΑΟΚ. Πέρυσι το καλοκαίρι ενώ ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε ανακοινώσει ότι το φετινό καλοκαίρι θα υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία του “Δικεφάλου” -όπως έκανε τελικά-, η ΚΑΕ… προγραμμάτιζε για το τι θα γίνει και μετά το καλοκαίρι του 2019. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι (2018) ο Γουίλιαμ Χάτσερ ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για συμβόλαιο διετούς διάρκειας (δηλαδή μέχρι το 2020)

Το πώς η ΚΑΕ προγραμμάτιζε σε βάθος διετίας, να έχει έναν Αμερικανό και μάλιστα με υψηλό συμβόλαιο ενώ ο πρόεδρος αυτής δήλωνε πως θα παραιτηθεί φέτος, είναι ένα ερώτημα. Η συνέχεια είναι γνωστή… Ο ΠΑΟΚ χρωστούσε στον Χάτσερ, όπως και σε όλους τους παίκτες και έτσι ο Αμερικανός αποχώρησε από τον “Δικέφαλο” πριν το φινάλε της περασμένης σεζόν (στα τέλη του Απρίλη).

Το διετές συμβόλαιο όχι μόνο δεν τηρήθηκε, αλλά ο ΠΑΟΚ δημιούργησε οφειλές προς τον Αμερικανό, με αποτέλεσμα αυτός τελικά να μπορέσει να πάρει την ελευθέρας του για να ανακοινωθεί την Δευτέρα από το Περιστέρι. “Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον William Hatcher για τα επόμενα δύο χρόνια. O Αμερικανός γκαρντ, που θα φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα, θα αγωνιστεί στην ομάδα μας μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2019-20″, είχε αναφέρει πέρυσι (στις αρχές Αυγούστου) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία… δεν επιβεβαιώθηκε και το διετές συμβόλαιο “εξαφανίστηκε” λόγω της ασυνέπειας της διοίκησης Πρέλεβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …