Κεντρική Γ' Εθνική Πανουσόπουλος και του χρόνου

Πανουσόπουλος και του χρόνου

panousopoulos

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Θοδωρή Πανουσόπουλο ανακοίνωσε η Ένωση Ιλίου. Ο νεαρός άσος στάθηκε άτυχος την περασμένη σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο.Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Πανουσόπουλο για την σεζόν 2019-2020.

Ο Θοδωρής Πανουσόπουλος ένας αθλητής που προέρχεται από τις υποδομές του συλλόγου μας, είναι η αποτύπωση της λέξης μαχητής μέσα στο παρκέ, ένα πολυεργαλείο και από τους καλύτερους αμυντικούς την περυσινή χρονιά στην Β΄Εθνική. Η πολύ καλή αντίληψη γηπέδου που έχει, η επικέντρωση του στην άμυνα, η τεχνική στο σουτ του, αλλά κυρίως η δύναμη με την οποία μπαίνει σε κάθε φάση τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Ο τραυματισμός που υπέστη την περυσινή σεζόν και μας στέρησε ως ομάδα μια δυνατή μονάδα για την προσπάθεια της παραμονής, θα τον φέρει κοντά μας και πάλι στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως αυτή τη φορά θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός και αυτός ο τραυματισμός θα είναι απλά μια μικρή παύση στην καριέρα του.

Θοδωρή μας η ομάδα σου σε περιμένει πίσω ακόμη πιο μαχητή και από εδώ και στο εξής ευχόμαστε μόνο υγεία και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο που θα θέσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…