Κεντρική Διεθνή Ομπράντοβιτς:”Δεν υπάρχει ΝΒΑ για εμένα, είμαι χαρούμενος στην Φενέρ”

Ομπράντοβιτς:”Δεν υπάρχει ΝΒΑ για εμένα, είμαι χαρούμενος στην Φενέρ”

obradovic

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έδωσε συνέντευξη στην σερβική «Blic» και επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του ΝΒΑ, τονίζοντας ότι είναι ευχαριστημένος από την δουλειά του στην Ευρώπη και την Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην εθνική Σερβίας και το προσεχές παγκόσμιο κύπελλο είπε ότι είναι χαρούμενος για την δουλειά που γίνετε, ωστόσο χαμήλωσε τις προσδοκίες λέγοντας ότι υπάρχουν και άλλες δύσκολες ομάδες εκτός των ΗΠΑ.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το αν σκέφτεται να πάει το ΝΒΑ: Δεν υπάρχει ΝΒΑ για εμένα. Τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευχαριστημένος στη Φενέρμπαχτσε. Περνάω εξαιρετικά. Συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους, ενώ έχω εξαιρετική σχέση με τον κόσμο της ομάδας. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο κι είμαι αφοσιωμένος στη Φενέρ. Με γεμίζει. Δε σκέφτομαι κάτι άλλο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν άτομα στο ΝΒΑ που θαυμάζω. Μεταξύ άλλων κι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, για τον οποίο είμαι πολύ περήφανος.

Για την πορεία της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο: Χαίρομαι για την ομάδα που έχουν δημιουργήσει και για τους ανθρώπους που την… τρέχουν όπως οι Τζόρτζεβιτς, Ντανίλοβιτς και Τομάσεβιτς. Ο προπονητής έχει έναν τρόπο να τους δίνει κίνητρο. Δεν χρειάζεται όπως υπερβολική αισιοδοξία. Εκτός από τις ΗΠΑ υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες.

Για τα social media και όσα έγιναν με τον Κάλινιτς: Δε με ενδιαφέρουν, δεν έχω και δε με νοιάζουν. Πιστεύω μόνο όσα λέω πρόσωπο με πρόσωπο. Τα twitter και τα instagram ενδιαφέρουν αυτούς που τα έχουν.

Για τη Φενέρμπαχτσε: Ήταν περίεργη σεζόν αφού δεν ανταποκριθήκαμε στους πολλούς τραυματισμούς που προέκυψαν. Βέσελι, Λοβέρν, Κάλινιτς, Ντατόμε… Πολλά ματς τα παίξαμε με κοντό σχήμα. Στο πρωτάθλημα παίξαμε με απουσίες εφτά ματς με την Εφές κάθε 48 ώρες. Πάλι καλά να λέμε… Φέτος θα έχουμε τον Βέστερμαν που γνωρίζει καλά τον Λοβέρν, προσθέσαμε τον ΝτεΚολό και τον Ουίλιαμς. Εφυγαν οι Μέλι και Γκούντουριτς για το ΝΒΑ. Ο Μάρκο μοιάζει πολύ με τον Μπογκντάνοβιτς, έχουν την ίδια φιλοδοξία. Του είπα πως όταν παίξει σε All Star να μου στείλει εισιτήρια να πάω.

  • D73F4BDE E377 4F3C 9738 3CB10045ECE5

    MundoBasket 2023: MVP ο Ντένις Σρέντερ

    MVP Mundobasket2023 ο Ντένις Σρέντερ. Στον Ντένις Σρέντερ κατέληξε το βραβείο του MVP του …
  • 129B1DEA 8D1B 4CF5 8CE2 64EEB659204D

    Γερμανία – Σερβία 83-77

    Στην κορυφή του Παγκόσμιου η Γερμανία. Τριάντα χρόνια μετά από την κατάκτηση του EuroBaske…
  • milutinov jpg e1694170687510

    Σερβία – Καναδάς 95-86

    Στον τελικό η Σερβία. Η Σερβία με την τρομερή εμφάνιση των Μπογκντάνοβιτς και Μιλουτίνοβ, …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…