Κεντρική Basket League Ολυμπιακός «Ο Ολυμπιακός στο τουρκικό πρωτάθλημα»!

«Ο Ολυμπιακός στο τουρκικό πρωτάθλημα»!

olympiakos fener efes tourkia

Δουλειά μας είναι να… ψάχνουμε. Ακόμα κι εκεί όπου λογικά ΔΕΝ υπάρχει είδηση. Κι επειδή το μπάσκετ είναι ένα παγκόσμιο πορτοκαλί χωριό, συζητούσαμε (διαδικτυακά) με φίλους από την Τουρκία, όταν μας έσκασαν μια… βόμβα! «Θα παίξει ο Ολυμπιακός στο τουρκικό πρωτάθλημα;» μας ρώτησαν κι έφυγε το πληκτρολόγιο από τα χέρια μας.

Πώς είπατε; Κι όχι τίποτ’ άλλο, αλλά οι γείτονες δεν έχουν έφεση -απαγορεύεται κι από τη θρησκεία τους- στο ποτό. «Πώς σου ήρθε αυτό;» απάντησα με ερώτηση κι έλαβα ένα δημοσίευμα, το οποίο είχε εμφανιστεί πριν από ενάμιση μήνα. Αφορούσε στους «ερυθρόλευκους» και στην άρνηση της Αδριατικής Λίγκας να τους δεχθεί.

Στη σημείωση του συντάκτη (στην τελευταία παράγραφο) αναφέρεται: «Αν ο Ολυμπιακός οδηγήθηκε στην BSL… Ακούγεται καλό για αρχή» και συμπληρώνει τη σκέψη του: «Στο πρωτάθλημα μας, όπου η ποιότητα μειώνεται ανάλογα με τους προϋπολογισμούς, ένας Ολυμπιακός θα δώσει διαφορετικό χρώμα στην τρέχουσα περίοδο, αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα όταν φτάσουμε στις λεπτομέρειες».

Μέχρι εδώ έχει φιλολογική αξία, όμως άφησε για το τέλος το καλύτερο: «Γνωρίζουμε ότι το θέμα αυτό εξετάζεται από τις αρχές μας, αλλά δεν εγγράφεται στην… ημερήσια διάταξη, λόγω πιθανών, ή απρόβλεπτων απίθανων προβλημάτων».

Η αλήθεια είναι πως πολλά έχουν γραφτεί, πουθενά όμως δεν είχαμε ακούσει για πιθανότητα μετακόμισης στην Τουρκία. Προσέξτε: Στο άρθρο δεν γίνεται λόγος για «ερυθρόλευκο» αίτημα, αλλά για ένα ενδεχόμενο, προκειμένου να αναβαθμιστεί το τουρκικό πρωτάθλημα, το οποίο συζητήθηκε (σύμφωνα με τον Τούρκο συντάκτη) σοβαρά μεταξύ των επιτελών.

http://basketfaul.com/haber?haber=81374&fbclid=IwAR2Su4ail8iypLU9kOBCWaM0M9lPvdoasdG5xA_21JA145FaOQSvnmfHDos

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…