Κεντρική Γ' Εθνική Ο νέος συνεργάτης του Μπρατσιάκου!

Ο νέος συνεργάτης του Μπρατσιάκου!

Στην ΧΒΑ θα εργάζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Βελισσαράκος. Ο πολύπειρος τεχνικός θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Μπρατσιάκου στην αντρική ομάδα αναλαμβάνοντας επίσης την καθοδήγηση του εφηβικού τμήματος και την εποπτεία των τμημάτων της ακαδημίας.

Αναλυτικά:

Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ……

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΒΑSKETBALL ACADEMY (ΧΒΑ) με υπερηφάνεια καλωσορίζει στην οικογένειά της τον θρυλικό Χαλκιδαίο προπονητή Γιώργο Βελισσαράκο!!!
Τον άνθρωπο – κεφάλαιο για το μπάσκετ της Χαλκίδας, αυτόν που έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία της πραγματικής ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και μετέπειτα την καθιέρωσε στις μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού μπάσκετ!!!
Ο πρώτος Χαλκιδαίος προπονητής που πέρασε τα στενά όρια της πόλης κάνοντας καριέρα στο παρελθόν στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, δείχνοντας παράλληλα το δρόμο στους νεότερους προπονητές-μαθητές του…που ακολούθησαν.
Με τεράστιες επιτυχίες στο παλμαρέ του, πήρε το γυναικείο του Παναθηναϊκού και του Sporting κατακτώντας 3 πρωταθλήματα, 4 πρωταθλήματα με ομάδες στη Γ’ Εθνική, υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής στις γυναίκες, κατέκτησε την 5η θέση με την Εθνική κορασίδων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίρνοντας και την πρόκριση για το Παγκόσμιο, που είναι διαχρονικά η μεγαλύτερη επιτυχία για τις μικρές Εθνικές ομάδες γυναικών.
Η συνεργασία Μπρατσιάκου-Βελισσαράκου σηματοδοτεί μια Νέα Εποχή για το μπάσκετ της Χαλκίδας και όχι μόνο.
Ο Γιώργος Βελισσαράκος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Μπρατσιάκου στην αντρική ομάδα αναλαμβάνοντας επίσης την καθοδήγηση του εφηβικού τμήματος και την εποπτεία των τμημάτων της ακαδημίας μας.
Αγαπημένε δάσκαλε, καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!!!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Σπουδαία κίνηση της Σταυρούπολης: Yπεύθυνος Ακαδημιών ο Γιώργος Κυριαζής

Μετά την πετυχημένη θητεία του στην ΔΕΚΑ, ο Γιώργος Κυριαζής αναλαμβάνει υπεύθυνος Ακαδημι…