Κεντρική Διεθνή O λόγος της απουσίας του Μίροτιτς από το Παγκόσμιο (pic)

O λόγος της απουσίας του Μίροτιτς από το Παγκόσμιο (pic)

5 hf0to92kWQhJ0AOgWi7A

Νίκολα Μίροτιτς δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η απουσία του γέννησε ερωτήματα. Ο ίδιος με ανάρτηση του εξήγησε ότι δεν μπορεί να δώσει το παρών λόγω των πολλών τραυματισμών του μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά:

“Αγαπημένοι φίλοι

Σήμερα η ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και παρά την επιμονή του προπονητή Σέρτζιο Σκαριόλο και του προέδρου, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, έχω πάρει την πολύ σημαντική απόφαση να μην είμαι παρών στο τουρνουά.

Ήταν κάποιες εβδομάδες πολύ σημαντικές, πολλών αλλαγών στη ζωή μου και της οικογένειάς μου. Η ένταση αυτών των αποφάσεων μαζί με τον απαιτητικό finish στο ΝΒΑ, με έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.

Κατά την διάρκεια της σεζόν υπέφερα από δύο σημαντικούς τραυματισμούς, έναν στον αστράγαλο κι έναν στο χέρι, ο οποίος συνέβη στο τέλος της σεζόν. Και οι δύο έχουν βάλει φρένο στην εξέλιξή μου για να ανταποκριθώ στο μεγάλο επίπεδο. Τώρα πλέον έχω αποφασίσει να δουλέψω κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, για να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ στην επιστροφή μου στην Ευρώπη. Το χρειάζομαι κι είμαι πεπεισμένος ότι αυτό πρέπει να κάνω.

Η δέσμευσή μου με την ομοσπονδία πάντα θα υπάρχει πάντα και θα υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου, σαν ένας ακόμα οπαδός, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…