Κεντρική NBA Ντουράντ προς Νετς: “Λατρεύω το σύστημά σας!”
NBA

Ντουράντ προς Νετς: “Λατρεύω το σύστημά σας!”

durantkarie

Για την απόφαση του Κέβιν Ντουράντ να συνεχίσει στους Νετς μίλησε ο GM της ομάδας, Σον Μαρκς. Αρχικά μετέφερε όσα του είπε ο  KD ο οποίος είχε υπογραμμίσει πως… “λατρεύω το σύστημα! Λατρεύω το πώς παίζετε! Βλέπω πόσο σκληρά παίζετε… Ποτέ δεν παρατάτε παιχνίδια. Ποτέ δεν σας υποτιμούσαμε”.

Συνεχίζοντας, ο Μαρκς είπε:

“Από όσο ξέραμε είτε θα μας έπαιρνε ο Ντουράντ εκείνη την νύχτα ή θα τον συναντούσαμε. Είδαμε κάποια δημοσιεύματα την ίδια μέρα, ότι ο Κέβιν έχει βγάλει από την λίστα του κάμποσες ομάδες και εμείς ήμασταν ακόμα. Και αυτά τα δημοσιεύματα τα διάβαζαν όλοι. Και όταν ο Κέβιν το πόσταρε, αυτό ήταν έκπληξη. Δεν έχω ιδέα πότε θα επιστρέψει.

Δεν θα τον πιέσουμε. Έχουμε επενδύσει τόσα πολλά πάνω του και του χρωστάμε να τον κάνουμε να επιστρέψει στο 100%. Θα είναι απόφαση του Κέβιν. Όλα πρέπει να αλλάξουν λίγο. Δεν είχαμε ξανά τόσο ταλέντο. Τα πράγματα θα αλλάξουν. Πρέπει να αρχίσουμε να οδηγούμε την κουλτούρα σε νέα μονοπάτια. Πρέπει να μάθουμε από εκείνους. Αυτοί οι τύποι είναι κορυφαίοι. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να μάθουμε από αυτούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…