Κεντρική Διεθνή Ντε Κολό:”O Ομπράντοβιτς με ήθελε από τον Παναθηναϊκό”

Ντε Κολό:”O Ομπράντοβιτς με ήθελε από τον Παναθηναϊκό”

nando de colo csska galata

Ο Νάντο Ντε Κολό μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Φενέρμπαχτσε, μίλησε στην Γαλλική «L’ Equipe» για την μεταγραφή του, και αναφερόμενος στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε ότι τον ήθελε όταν ακόμα ήταν στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το ΝΒΑ ήταν μία πιθανότητα, αλλά οι συζητήσεις απαιτούσαν χρόνο. Δεν ήταν προτεραιότητά μου. Για μένα έδειξαν ενδιαφέρον οι Ράπτορς, οι Μπακς και οι Χόρνετς, αλλά δεν μου έγινε ποτέ επίσημη πρόταση.

Η ΤΣΣΚΑ μου είχε κάνει πρόταση ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια, αλλά την απέρριψα, καθώς είχα αποφασίσει ήδη να αποχωρήσω. Είχα δύο προτάσεις από την Ισπανία, όμως αποδέχθηκα την πρόταση της Φενέρμπαχτσε λόγω του προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και των οπαδών τους που δημιουργούν μία καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, κάτι που δεν έβλεπα στη Μόσχα».

Για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς απάντησε… «Έχουμε μιλήσει λίγο ναι και μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που πήγα. Η φιλοσοφία του είναι σχεδόν ίδια με του Ιτούδη. Με τον Ομπράντοβιτς είχαμε μιλήσει από την εποχή του στον Παναθηναϊκό, ενώ με ήθελε στη Φενέρμπαχτσε όταν ήμουν στη δεύτερή μου χρονιά στο ΝΒΑ (2013/14), αλλά απέρριψα τότε την πρόταση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…