Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Νικολαϊδης: “Ένα καλό δυνατό τεστ”

Νικολαϊδης: “Ένα καλό δυνατό τεστ”

alexandros nikolaidis ethniki efivoi

Η Εθνική Εφήβων επικράτησε της Μεγάλης Βρετανίας στον πρώτο της αγώνα στο Διεθνές Τουρνουά που φιλοξενείται τις δύο πρώτες μέρες στο ΚΓ Πορταριάς και θα ολοκληρωθεί στις 24/7 στο ΚΓ Νέας Ιωνίας. Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε:

«Αρχίσαμε κάπως νωθρά, αλλά κάπως δικαιολογημένο, καθώς ήταν το πρώτο φιλικό που ήμασταν όλοι μαζί. Βρέθηκαν μπροστά οι Βρετανοί, αλλά με σκληρή άμυνα καταφέραμε να νικήσουμε και σχετικά εύκολα. Ήταν ένα δυνατό τεστ, απέναντι σε μια δυνατή και αθλητική ομάδα που πίεζε στην άμυνα».

Αύριο η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία και στη συνέχεια την Ισπανία στα δύο τελευταία τεστ πριν από το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στις 27 Ιουλίου: «Την Ιταλία την ξέρουμε, την αντιμετωπίσαμε και στο τουρνουά στο Πέζαρο και είναι μια δυνατή ομάδα. Ε, η Ισπανία είναι απλά η Ισπανία. Μια πολύ καλή ομάδα με πληρότητα σε όλες τις γραμμές».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βλασσόπουλος, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ. Μας έβαλε στη διαδικασία να παίξουμε αρκετά καλά από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, να δούμε κάποιες αδυναμίες που είχαμε στα πρώτα λεπτά, να βελτιώσουμε την άμυνά μας, να τρέξουμε στο αιφνιδιασμό και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι για ένα φιλικό προετοιμασίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας

Τους πιθανούς αντίπαλους στους Ολυμπιακούς αγώνες έμαθε η Εθνική. Μετά την κλήρωση που πρα…