Κεντρική Elite League Νέα μεταγραφή με μέλλον για Εθνικό (pic)

Νέα μεταγραφή με μέλλον για Εθνικό (pic)

67232107 622848314906457 7352788761538723840 n

Ο Εθνικός Πειραιώς έχει αποφασίσει να χτίσει μια ομάδα που θα βασιστεί σε νέα παιδιά και με τις μεταγραφικές του κινήσεις αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά απέκτησε τον νεαρό Χαράλαμπο Κοντραφούρη, ο οποίος προέρχεται από τις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την φανέλα του Έσπερου Καλλιθέας. 

Διαβάστε αναλυτικά:

Η Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει τη μεταγραφή του Χαράλαμπου Κοντραφούρη. Η ομάδα μας απέκτησε ακόμη έναν νεαρό παίκτη και δείχνει έμπρακτα τη στήριξη τους στους μικρούς ταλαντούχους καλαθοσφιαιριστές.

Ο Χαράλαμπος Κοντραφούρης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Ολυμπιακό, ενώ έχει κληθεί αρκετές φορές σε κλιμάκια της Εθνικής ομάδας (Παίδων και Εφήβων) Στη συνέχεια φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας (2016-2018), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Έσπερο Καλλιθέας. Παράλληλα έχει επιλεγεί στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων.

Χαράλαμπος Κοντραφούρης: «Είμαι χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Εθνικού, σε μία ομάδα που δίνει ευκαιρίες για εξέλιξη σε αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προπονητή κ. Μουριχίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ανυπομονώ να παίξω για να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους του Εθνικού, θέλουμε να είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρές».

Για την Επιτροπή Μπάσκετ του Εθνικού
Δημήτρης Καραφαντής

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τρεις αγώνες για τα play off και play out

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η Elite League. Δύο αγώνες για τα play off και έναν γ…