Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μπουντούρη: “Είμαστε αποφασισμένες για την άνοδο”

Μπουντούρη: “Είμαστε αποφασισμένες για την άνοδο”

d26259114776ab2f022f2fb482d956fe L

Η ώρα των μεγάλων παιχνιδιών έφτασε για την Εθνική Νεανίδων. Αύριο (22.00) σε νοκ άουτ αγώνα απέναντι στην Ολλανδία διεκδικεί την είσοδό της στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β’ κατηγορίας) που διεξάγεται στην πόλη των Σκοπίων κάτι το οποίο θα της δώσει τη δυνατότητα να παλέψει για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Η Ελισάβετ Μπουντούρη μίλησε για τον θετικό απολογισμό των πέντε νικών, αλλά και για τον αυριανό «τελικό» με την Ολλανδία.

Πέντε νίκες σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις. Τι είναι αυτό που έκανε την Εθνική Νεανίδων να ξεχωρίσει  στον όμιλο;

«Είμαστε όλες αποφασισμένες και έχουμε τον ίδιο στόχο. Να ανέβουμε κατηγορία… Επίσης μένουμε πιστές στο πλάνο και σε κάθε παιχνίδι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αλλά το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη είναι το πάθος και η ενέργεια που βγάζουμε σε όλα τα παιχνίδια και αυτό είναι νομίζω που μας κάνει να ξεχωρίζουμε».

Αύριο υπάρχει ο προημιτελικός με την Ολλανδία, ένα παιχνίδι τελικός. Πως το περιμένετε;

«Σίγουρα κάθε παιχνίδι μετά τους ομίλους είναι σαν τελικός. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και κάτω από τις οδηγίες των προπονητών μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».

Η Εθνική δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα για την άνοδο. Τι πρέπει να κάνει για τα καταφέρει;

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες ως το τελευταίο παιχνίδι και σε συνδυασμό με την καλή ψυχολογία και την δυνατή μας άμυνα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…