Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ματσιούλις:”Όλα στην ΑΕΚ είναι στο υψηλό επίπεδο, γιαυτό έμεινα”

Ματσιούλις:”Όλα στην ΑΕΚ είναι στο υψηλό επίπεδο, γιαυτό έμεινα”

Με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση και στελέχωση της ΑΕΚ μίλησε ο Γιόνας Ματσιούλις,σε συνέντευξη που έδωσε σε λιθουανικά μέσα στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της εθνικής Λιθουανίας.

Ο φόργουορντ της ένωσης, τόνισε ότι δεν είχε κανένα λόγο να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ παράλληλα αναφερόμενος στην απουσία του Ολυμπιακού από το επόμενο πρωτάθλημα, έκανε την έκπληξη βλέποντας την θετική πλευρά αυτής της εξέλιξης, δηλαδή ότι πολλές ομάδες θα έχουν επιπλέον κίνητρο της συμμετοχής σε τελικό .

Αναλυτικά:

Για την παραμονή του στην ΑΕΚ:

«Για διάφορους λόγους έμεινα: Οικογένεια, καλό κλαμπ, κούραση από τις συνεχείς μεταγραφές, καλή πόλη. Η σεζόν δεν πήγε καλά λόγω τραυματισμών. Όλα τα άλλα όμως ήταν σούπερ. Η ιατρική περίθαλψη ήταν πολύ καλή, διότι έκανα όλη την αποκατάσταση με το ιατρικό προσωπικό της ΑΕΚ. Όλα στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν είδα λόγους για να φύγω».

Για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού:

«Δεν θα είναι παράξενο. Θα υπάρξουν περισσότερα κίνητρα για όλους τους συλλόγους, επειδή γνωρίζουν ότι υπάρχει η ευκαιρία να φτάσουν στον τελικό. Προηγουμένως, όλοι ήξεραν ότι δεν ήταν (γέλια). Θα είναι πιο πολύ ενδιαφέρον τώρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Τότε παίζει με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ η ΑΕΚ

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της ΑΕΚ  για το BCL. Η ΑΕΚ πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία σ…