Κεντρική Διεθνή Μαρκ Γκασόλ για Πάου:”Θα σκότωνε για να βρεθεί στην Κίνα”

Μαρκ Γκασόλ για Πάου:”Θα σκότωνε για να βρεθεί στην Κίνα”

pau marc gasol

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς, Μαρκ Γκασόλ, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA για την εθνική ομάδα της Ισπανίας και το επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας, και τόνισε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει από το παγκόσμιο με ακόμα ένα μετάλλιο.

Παράλληλα, αναφορικά με την απουσία του αδελφού του, Πάου, έδωσε έμφαση στο πόσο πολύ θα ήθελε να αγωνιστεί στο παγκόσμιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα σκότωνε αν γινόταν να δώσει το παρόν.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το Παγκόσμιο: «Θα προσπαθήσω να επεκτείνω το σερί μας επιστρέφοντας από την Κίνα με ένα μετάλλιο. Μόλις κατέκτησα το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και θέλω κι άλλους τίτλους. Θέλω να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία στο ισπανικό μπάσκετ».

Για την απουσία του Πάου: «Θα σκότωνε για να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι απογοητευμένος που δε θα παίξει αυτό το καλοκαίρι. Παρά την απουσία του Πάου έχουμε αρκετό ταλέντο στο ρόστερ μας και πιστεύω πως η Ισπανία θα λάμψει. Μακάρι να πάρουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να παίξουμε στο Τόκιο μαζί με τον Πάου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…