Κεντρική Basket League Καστρίτης:”Ο Ηρακλής επιστρέφει εκεί που ανήκει”

Καστρίτης:”Ο Ηρακλής επιστρέφει εκεί που ανήκει”

kastritis 1

Ο Γιάννης Καστρίτης, στο περιθώριο της ανακοίνωσης του από τον Ηρακλή, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, και φάνηκε αισιόδοξος για την πολλή δύσκολη και απαιτητική χρονιά που έρχεται.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Ο νέος Προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ, Γιάννης Καστρίτης, επ’ ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Δρακόπουλο προσωπικά και τους ανθρώπους της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ, για την τιμή που μου έκαναν να με εμπιστευτούν για τη θέση του προπονητή της ομάδας, στην επιστροφή της στην Basket League μετά από αρκετά χρόνια.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφει εκεί που ανήκει και υποχρέωση όλων μας είναι να δίνουμε καθημερινά το 100% ώστε η ομάδα να πατήσει γερά στην κατηγορία, να εδραιωθεί και να κάνει συνεχώς μικρά και σταθερά βήματα προόδου.
Έχουμε μπροστά μας, αναμφισβήτητα, μία πολύ απαιτητική χρονιά με υψηλό ανταγωνισμό από όλες τις ομάδες.
Με πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και με τη βοήθεια και την υποστήριξη του κόσμου μας που ανυπομονεί για την επιστροφή της ομάδας στα παρκέ της Α1, είμαι απόλυτα σίγουρος πως στο τέλος θα είμαστε όλοι υπερήφανοι γι’αυτό που θα έχουμε καταφέρει”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…