Κεντρική Διεθνή Καλνιέτις: “Το ψέμα του Πιανιτζιάνι και η απροθυμία να παραμείνω στην Βιλερμπάν”

Καλνιέτις: “Το ψέμα του Πιανιτζιάνι και η απροθυμία να παραμείνω στην Βιλερμπάν”

Καλνιέτις

Για την αποχώρησή του από την Βιλερμπάν αναφέρθηκε ο Μάντας Καλνιέτις, μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Συγκεκριμένα έγραψε:  “Διάβασα στους τίτλους πως η Βιλερμπάν αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της μαζί μου, αλλά είχα επίσης άλλη εικόνα για το τι να κάνω την επόμενη χρονιά. Είμαι πολύ ευγνώμων για το σύλλογο και ό,τι μού προσέφερε, αλλά δεν είχα επίσης μεγάλη επιθυμία να μείνω”.

Για τον Τόνι Πάρκερ τόνισε πως “ήταν πάντα θετικός και ενδιαφερόταν πραγματικά για τη λειτουργία της Βιλερμπάν. Ο Τόνι είναι παράδειγμα για το πως θα έπρεπε να ζουν οι πρωταθλητές του ΝΒΑ μετά την απόσυρση. Είναι πολύ απλός, ξέρει τι να πει και πότε να εμφανιστεί στην ομάδα. Η επιρροή του στην Γαλλία είναι τεράστια”.

Για την θητεία του στην Αρμάνι Μιλάνο (2016-18), ανέφερε πως ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι τού είπε ψέματα για τον ρόλο του και υπογράμμισε ότι “πιστεύω πως η παρουσία του Μεσίνα είναι τεράστια. Αν όχι την επόμενη σεζόν, σε δύο χρόνια από τώρα θα είναι στο Final 4 και θα είναι υπερδύναμη στην Euroleague”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…