Κεντρική Διεθνή Καλαϊτζάκης: «Με βοήθησε πολύ ο Πιτίνο» (vid)

Καλαϊτζάκης: «Με βοήθησε πολύ ο Πιτίνο» (vid)

elllit

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε για την ήττα της Εθνικής νέων ανδρών από την Λιθουανία με την τρίποντη βόμβα του Σαρτζιούνας στην εκπνοή της παράτασης, τονίζοντας ότι δεν του πήγε καθόλου καλά το παιχνίδι σε προσωπικό επίπεδο, ενώ συνολικά εστίασε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ, τα οποία στοίχησαν στην Ελλάδα.

παράλληλα, ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε και στον Ρικ Πιτίνο, λέγοντας ότι η παρουσία του στους πράσινους τον βοήθησε πολύ στην εξέλιξη του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Κάναμε κακό ξεκίνημα, δεν παίξαμε καθόλου καλά στην επίθεση. Προσπαθήσαμε, χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ… Νομίζω ότι στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερα, το ίδιο και στην παράταση. Χάσαμε το τελευταίο ριμπάουντ κι αυτό ήταν. Ως Γιώργος, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Σήμερα δεν έπαιξα καλά, ήμουν κακός σε άμυνα κι επίθεση, έκανα μερικά ηλίθια φάουλ και βγήκα εκτός ρυθμού. Στην παράταση προσπάθησα να βοηθήσω κι αυτό ήταν όλο».

Ερωτώμενος για τον Ρίκ Πιτίνο είπε:«Σίγουρα ο Ρικ Πιτίνο είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο NCAA. Έμαθα πολλά από αυτόν, με βοήθησε πολύ και θέλω να τον ευχαριστήσω. Πλέον συνεχίζουμε και θα δούμε τι θα γίνει τη νέα σεζόν»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…