Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Γκομπέρ:”Στόχος μου το χρυσό με την εθνική”

Γκομπέρ:”Στόχος μου το χρυσό με την εθνική”

gobert france eurobasket

Μεγάλες βλέψεις για την παρουσία της εθνικής Γαλλίας στο προσεχές παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας έχει ο σταρ της ομάδας Ρούντι Γκομπέρ, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σέντερ τόνισε ότι στόχος του είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ενώ παράλληλα παρομοίασε το Μουντομπάσκετ με τους τελικούς του ΝΒΑ.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το κίνητρο του με την εθνική: «Έχω μεγάλο κίνητρο. Έχω κίνητρο να προσπαθήσω να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο. Και είμαι χαρούμενος που γύρισα στους φίλους μου, είναι όλοι εδώ, το σταφ, η εθνική. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην εθνική ομάδα».

Για τις δυνατότητες της Γαλλίας: «Έχουμε απεριόριστες δυνατότητες. Πραγματικά δεν βλέπω για εμάς. Έχουμε ταλέντο σε κάθε θέση, εμπειρία και νεανικότητα. Είναι στο χέρι μας να είμαστε σοβαροί και να προετοιμαστούμε καλά».

Για το τι σημαίνει η εθνική για εκείνον: «Η εθνική ομάδα είναι τόσο σημαντική όσο οι τελικοί του ΝΒΑ για μένα, ακόμα και αν όλοι ξέρουν πως το ΝΒΑ μας πληρώνει. Αλλά ζω για τον ανταγωνισμό, ειδικά όταν είμαι σε ένα γκρουπ παικτών που απολαμβάνω να είμαι μαζί τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…