Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Γερεουδάκης: “Τελικός με Ολλανδία”

Γερεουδάκης: “Τελικός με Ολλανδία”

Giannnis Gereoudakis

Η Εθνική Νεανίδων έχει παρουσιάσει ως τώρα εξαιρετική αγωνιστική εικόνα, πέρασε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και πλέον την Παρασκευή (12/7) απέναντι στην Ολλανδία (22.00) αρχίζουν τα μεγάλα παιχνίδια. Ενας τελικός, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιάννης Γερεουδάκης, καθώς με νίκη η Εθνική θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει στη συνέχεια τον στόχο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας αρχικά για τον σημερινό αγώνα με την Αυστρία σχολίασε. «Ηταν μια αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα για μας, δεδομένου ότι είχαμε πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά. Τα κορίτσια έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια ως τώρα, κάναμε στο παιχνίδι αρκετές δοκιμές και όλες οι αθλήτριες ανταποκρίθηκαν κάτι το οποίο ήταν και το ζητούμενο».

Σχετικά με το νοκ άουτ παιχνίδι της Παρασκευής με την Ολλανδία ο Γιάννης Γερεουδάκης είπε: «Είναι ένας τελικός για μας. Θα έχουμε την ευκαιρία αύριο να δουλέψουμε πάνω στην αντίπαλο, να δούμε τα δυνατά της σημεία και να κάνουμε τα ανάλογα σχέδια. Είμαστε όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι για αυτό το παιχνίδι. Λογικά θα έχουμε μαζί μας και τη Σύνθια Εζετζα, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει ταλαιπωρηθεί από ένα διάστρεμμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…