Κεντρική Ελλάδα Camp Ganon Baker και Δημήτρης Γαλάνης δίδαξαν στο Βερολίνο!

Ganon Baker και Δημήτρης Γαλάνης δίδαξαν στο Βερολίνο!

galanisbaker

Ο Ganon Baker και ο Δημήτρης Γαλάνης έχουν καθιερώσει πλέον ένα δίδυμο συνεργασίας σε σε προπονητικό επίπεδο με επιτυχημένα σεμινάρια πέρσι σε Ανατόλια, Συκιές και Μίλωνα, όπως και και την προηγούμενη εβδομάδα στα Νέα Μουδανιά.

Πριν όμως τα Νέα Μουδανιά, οι δυο τους βρέθηκαν στο Βερολίνο, όπου δίδαξαν με επιτυχία σε σεμινάριο που έλαβε χώρα υπό την αιγίδα της Γερμανικής Ομοσπονδίας για ένα ολόκληρο τετραήμερο (21-24/6).

Μάλιστα, ήταν οι δυο βασικοί εισηγητές και ο καθένας από δικό του πρίσμα θέλησαν να μεταφέρουν στους παρόντες πρακτικά στοιχεία του σύγχρονου μπάσκετ. “Για μένα είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε σε όλο τον κόσμο και να μοιράζομαι τις γνώσεις μου σε επίπεδο βελτίωσης των δεξιοτήτων του κάθε προπονητή και του κάθε αθλητή. Σίγουρα, ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία”, τόνισε ο Ganon Baker.

Από την άλλη μεριά, ο Δημήτρης Γαλάνης, που ανέλαβε ουσιαστικά να οργανώσει και το όλο εγχείρημα πρόσθεσε. “Το να σε καλεί μια Ομοσπονδία σα τη Γερμανική σε ένα σεμινάριο υπό την αιγίδα της είναι μια πολύ θετική εξέλιξη και αναγνώριση της δουλειάς σου. Νομίζω πως ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό τετραήμερο, στο οποίο δουλέψαμε πάνω στις ανάγκες του σύγχρονου μπάσκετ”.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν αποκλείεται του χρόνου το καλοκαίρι να βρεθούν και σε άλλες χώρες, όμως δεν είναι απίθανο να επισκεφτούν και του χρόνου τη Γερμανία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…