Κεντρική Β' Εθνική Επιστροφή για χάρη του Δούκα!

Επιστροφή για χάρη του Δούκα!

giorgos thomas doukas

Τη φανέλα του Δούκα για δεύτερη φορά, έπειτα από το 2012, ετοιμάζεται να φορέσει ο Γιώργος Θωμάς, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη των “μπλε” και με σκοπό να προσφέρει ποιότητα στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο 22χρονος γκαρντ/φοργουορντ είχε εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό του την επιστροφή στην Ελλάδα από το πανεπιστήμιο του Worcester, μέχρι που άκουσε την πρόταση του coach Αγγέλου και μάζεψε δίχως δεύτερη σκέψη τα πράγματά του προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. Ο νεαρός άσος ήταν μόνιμος κάτοικος Αγγλίας τα τελευταία χρόνια, εκεί όπου έκανε τις σπουδές του με θέμα την ψυχολογία και πλέον δείχνει έτοιμος για μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του.

Πριν από 2 χρόνια ο Ερμής Σχηματαρίου ήταν επίσης μία ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα για να δείξει την αξία του, αλλά ο ίδιος έφυγε και πάλι για το Worcester, έμεινε μία σεζόν και πλέον ο Δούκας είναι αυτός που καταφέρνει να ενοσχύσει σημαντικά το ροστερ του εν οψει της νέας και πολύ δύσκολης αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Β´ εθνικής.

Το eBasket μίλησε με τον νεαρό παίκτη, ο οποίος όντας εμφανός χαρούμενος για τη μεταγραφή του, τόνισε πως “μετά απο 7 χρόνια, γυριζω στην ομάδα που άρχισα να κάνω τα πρωτα μου μπασκετικά βήματα. Ολα αυτα τα χρονια γνωρίζω πως έχουν περασει καταξιωμενοι παιχτες και προπονητες. Ευχαριστώ τον κόουτς Κώστα Αγγελου και την διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα που με εμπιστεύεται ώστε να κανουμε μια καλη πορεία. Με δουλειά, συγκέντρωση και πανω απ ολα υγεία, πιστεύω θα εχουμε μια καλη χρονια!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …