Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Επιστολή ΠΣΑΚ σε Κικίλια

Επιστολή ΠΣΑΚ σε Κικίλια

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έστειλε επιστολή στον Βασίλη Κικίλια, με την οποία τον συγχαίρει για την απόφαση να απαγορευτεί το τσιγάρο στα κλειστά γήπεδα. Ο ΠΣΑΚ συνεχάρη τον υπουργό Υγείας, που έθεσε σε εφαρμογή τον νόμο, καθώς ήταν επιθυμία όλων των παικτών.

Αναλυτικά:

“Ικανοποίηση επικρατεί στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας στις Περιφέρειες της χώρας, απαγορεύοντας και επίσημα το κάπνισμα στα γήπεδα.

Ένα δικό μας παιδί, το οποίο τυγχάνει να ασχολείται με την πολιτική και πλέον βρίσκεται στην κυβέρνηση, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αξίζει πολλά συγχαρητήρια, για το νόμο που ουσιαστικά έθεσε σε εφαρμογή και απαγορεύει το κάπνισμα (και) στα γήπεδα.

Αυτός ο νόμος αποτελούσε επιθυμία των καλαθοσφαιριστών διότι πολλές φορές, η κατάσταση στα γήπεδα ήταν αποπνικτική.

Ο Βασίλης έχει ακόμη τη “μυρωδιά” των γηπέδων, γνωρίζει όσο κανεις άλλος πολιτικός τις ανάγκες του καλαθοσφαιριστή και του αθλητή γενικότερα.

Ήδη ο ΠΣΑΚ, έστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας, τον συνεχάρη και εύχεται αυτός ο νόμος να αποτελέσει την αρχή για την πρόοδο του ελληνικού μπασκετ και του αθλητισμού γενικότερα.

Επιτέλους σεβασμός στον αθλητή, τον άνθρωπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

Ο ΠΣΑΚ ζητά τη στήριξη των υποψηφίων προέδρων της ΕΟΚ

Η οργάνωση των επαγγελματιών αθλητών εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία επιζητεί τη στήριξ…