Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Επίσημη πρόταση ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ, όχι από Ολυμπιακό!

Επίσημη πρόταση ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ, όχι από Ολυμπιακό!

nikola milutinov olympiacos buducnost

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελεί έναν από τους καλύτερους σέντερ της Euroleague και όπως είναι φυσικό έχει μπει στο μάτι αρκετών ομάδων. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει σαν “τρελή” τον Σέρβο παίκτη του Ολυμπιακού και έκανε την κίνηση της για την απόκτηση του, αλλά σε πρώτη φάση εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Οι Ρώσοι από την αρχή του καλοκαιριού έχουν βάλει στο μάτι τον Μιλουτίνοφ και επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους. Η ΤΣΣΚΑ φαίνεται να έκανε πρόταση κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός αρνήθηκε καθώς δεν θέλει να δώσει έναν από τους καλύτερους του παίκτες με αυτά τα χρήματα.

Ο Μιλουτίνοφ είναι από τους πυλώνες του Ολυμπιακού και ο Μπλατ ποντάρει πολλά πάνω του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο του, αλλά δεν μπορούν να πλησιάσουν τα χρήματα που του δίνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Ρώσοι αναμένεται να επανέλθουν με νέα πρόταση και θα φανεί τι θα κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς κινδυνεύει το επόμενο καλοκαίρι να τον χάσει χωρίς να λάβει κανένα αντίτιμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Οριστικά χωρίς τον Μπόλντγουιν στο Game 5

Εκτός 12αδας ο Μπόλντγουιν. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για τ…