Κεντρική Β' Εθνική Διπλή ενίσχυση από την Γ Εθνική ο ΠΑΣ!

Διπλή ενίσχυση από την Γ Εθνική ο ΠΑΣ!

pas giannina

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος απέκτησε δύο νεαρούς παίκτες οι οποίοι αμφότεροι αγωνίζονταν στην Γ Εθνική.

Ο λόγος για τον 20χρονο Απόστολο Κωστούλα του Ολυμπιακού Βόλου, και τον συνομήλικο του Χρήστο Κάννη από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Διαβάστε αναλυτικά:

«-Ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα καλωσορίζει στην ομάδα μας τον Απόστολο Κωστούλα!
Ο 20χρονος point guard έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται εξίσου άνετα και ως shooting guard μιας και διαθέτει εξαιρετικό σουτ και είναι ιδιαίτερα διεισδυτικός.
Ξεκίνησε το μπάσκετ από πολύ μικρός στις Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, ενώ μέχρι την ηλικία των 14 ετών αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στην εφηβική και ανδρική ομάδα του Γ.Σ. Βόλου, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τον Ολυμπιακό Βόλου.

-Ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, καλωσορίζει στην ομάδα μας τον Χρήστο Καννή!
Ο Χρήστος είναι 20 ετών, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Είναι γέννημα-θρέμμα Γιαννιώτης και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τον ΑΓΣΙ στην Γ’ Εθνική. Με την προσθήκη του Χρήστου μεγαλώνει και ο κορμός παικτών της ομάδας μας που προέρχεται από την πόλη μας, στόχο τον οποίο έχει θέσει η Διοίκηση.
Καλωσόρισες Χρήστο!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…