Κεντρική NBA Χάρντεν για Ουέστμπρουκ:”Είναι ο άνθρωπος μου από τότε που ήμουν 10 ετών”
NBA

Χάρντεν για Ουέστμπρουκ:”Είναι ο άνθρωπος μου από τότε που ήμουν 10 ετών”

ap thunder rockets basketball 89834034

Ο Τζέιμς Χάρντεν μετά από 7 χρόνια θα ξαναπαίξει πλάι στον Ράσελ Ουέστμπρουκ, στο Χιούστον αυτή τη φορά, με την συνυπάρξει τους να σχολιάζεται αρνητικά από τα μέσα και τον κόσμο στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, πολλοί θεωρούν ότι λόγω του ότι και οι δύο κρατάνε πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια τους δεν θα μπορέσουν να βρουν χημεία στο Χιούστον.

Ο “μούσιας” με δηλώσεις του σε εκδήλωση της adidas, ήρθε να βάλει ένα τέλος σε όλα τα σχόλια τονίζοντας ότι οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς είναι μαζί από την ηλικία των 10 ετών.

Συγκεκριμένα είπε:

«Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Εμπιστεύομαι τον Ράσελ και αυτός με εμπιστεύεται. Και με μια ομάδα που έχει ήδη καταφέρει αρκετά πράγματα, θα είναι εύκολη μετάβαση για αυτόν. Τα πράγματα θα έρθουν από μόνα τους. Είναι ο άνθρωπος μου από τότε που ήμουν 10 ετών. Ήμασταν συμπαίκτες για 3 χρόνια. Τώρα είμαστε σε διαφορετικά στάδια της καριέρας μας. Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία. Έχω ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια. Λένε ότι δεν μπορώ, λένε ότι ο Ράσελ δεν μπορεί, λένε πως δεν μπορούμε μαζί. Ξέρω και τους υπόλοιπους στον οργανισμό των Ρόκετς. Θα απαντήσουμε».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…