Κεντρική Γ' Εθνική Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας: Εμπιστεύεται το νέο “αίμα” (pic)

Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας: Εμπιστεύεται το νέο “αίμα” (pic)

argonautis triglias rafinas

Ο Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας έχει δείξει και στο παρελθόν ότι εμπιστεύεται νεαρούς αθλητές και φρόντισε να το δείξει γι ακόμη μία φορά. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε τις ανανεώσεις των νεαρών Λεωνίδα Μητσάκη και Χάρη Γαλιατσάτο, ενώ παράλληλα έκανε γνωστή την απόκτηση του Χρήστου Κορομηλιά με υποσχετική από τον Προμηθέα Χαλανδρίου.

Αναλυτικά:

“Ο Αργοναύτης Ραφηνας ανέκαθεν ήταν μια ομάδα που έδινε χώρο και χρόνο σε νέους αθλητές. Αυτό δεν θα μπορούσε να μην είναι και το μοτίβο της ομάδας και τη νεα χρονια.

Σε αυτο το πλαίσιο οι ανανεώσεις με τους γηγενεις 20 χρόνους Λεωνιδα Μητσακη και Χαρη Γαλιατσατο ήταν επιβεβλημένες και ο κοουτς Γιώργος Γιαννακόπουλος ήταν κάθετος και για τους δύο. Γέννημα θρέμμα της ομάδας και οι δυο τους, αναμένεται φέτος να πάρουν τις ευκαιριες που τους αναλογούν, μετά το περσινό τους ντεμπούτο στις εθνικες κατηγοριες.

Ο τρίτος της παρέας, ο Χρηστος Κορομηλιας ειναι η τεταρτη χρονια που παίζει σε εθνικες κατηγορίες πάρα τα 20 του χρόνια και το ντεμπούτο του το έχει συνδέσει με τον στενό συνεργάτη του τεχνικού μας, τον Γιαννη Αβραμιδη που τον είχε παίκτη στον Προμηθέα Χαλανδρίου και θα συνεργαστουν και φέτος. Ο ίδιος παραχωρήθηκε με υποσχετικη για μια ακομα χρονια απο την ομάδα του Χαλανδρίου και ειναι ένα ακομα σημαντικό όπλο στην φαρέτρα του Γιώργου Γιαννακοπουλου.

Ο Αργοναύτης Ραφηνας θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον προεδρο του Προμηθέα, Χρήστο Ανδρια για την συνεργασία του, στο συγκεκριμένο θέμα. Πρόκειται για εναν παράγοντα που αποτελεί κόσμημα για τα ερασιτεχνικά γήπεδα και του εύχεται καλη επιτυχία στους στόχους του για φετος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…