Κεντρική Β' Εθνική Από το Παγκράτι στον Μανδραϊκό (pic)

Από το Παγκράτι στον Μανδραϊκό (pic)

litopoulos rodostoglou mandraikos

Μανδραϊκός προχώρησε σε δύο πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μάνδρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Λυτόπουλου και του Γιάννη Ροδόστογλου, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας με το Παγκράτι.

Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Γ.Σ.ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΔΟΣΤΟΓΛΟΥ απο το Παγκράτι.Ο Γιώργος Λυτόπουλος,ο ψηλός της καρδιάς μας μετά από δυο χρόνια στο Παγκράτι, επιστρέφει στην ομάδα μας,την σεζόν που μας πέρασε ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ είχε 8,7 πόντους και 6 εύστοχα τρίποντα σε 29 παιχνίδια.

Ο έμπειρος γκαρντ, Γιάννης Ροδοστόγλου, πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με το Παγκράτι, όντας ουσιαστικά ένας από τους βασικούς λόγους της εξαιρετικής του πορείας. Ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που πήρε την ομάδα πάνω του, κρίνοντας πολλά παιχνίδια, και ήταν ο δεύτερος της σκόρερ, με 12,9 πόντους και 31 εύστοχα τρίποντα σε 29 αγώνες.Η οικογένεια μας τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά προπάντων με υγεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …