Κεντρική Β' Εθνική Ανανέωσε ο Ντουζίδης

Ανανέωσε ο Ντουζίδης

ntouzidis erithrea

Τη φανέλα του Πανερυθραϊκού θα φορέσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θανάσης Ντουζίδης, με τον Έλληνα φόργουορντ να ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Ντουζίδη, ο οποίος θα φορά για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο την ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας μας!

Στην πρώτη του σεζόν με τον Πανερυθραϊκό, ο 22χρονος φόργουορντ άρπαξε την ευκαιρία, μπήκε γρήγορα στη φιλοσοφία του κόουτς Χουχουλή και αποτέλεσε ένα εξαιρετικά χρήσιμο και σημαντικό “γρανάζι” της Πανερυθραϊκής “μηχανής”!

Μιλώντας στην Επίσημη Σελίδα του Συλλόγου για την έναρξη του δεύτερου χρόνου συνεργασίας με τον Πανερυθραϊκό, ο Θανάσης Ντουζίδης, δήλωσε: «Ήταν κάτι πολύ εύκολο για μένα να ανανεώσω, αφού από την πρώτη μου ημέρα στο “Στέλιος Καλαϊτζής” όλος ο Οργανισμός με έκανε να αισθάνομαι τον Πανερυθραϊκό σαν δεύτερη οικογένεια. Όσο κι αν το άκουγα τα προηγούμενα χρόνια, αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τη δύναμη αυτή του Συλλόγου να σε κάνει κομμάτι του. Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόουτς Χουχουλή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, για τη στήριξή τους κυρίως στα δύσκολα, αλλά και για την ευκαιρία που μου δίνουν να είμαι κομμάτι της καινούριας “σελίδας” του Συλλόγου, με τον κ. Τσικόπουλο να αναλαμβάνει επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής! Καλό καλοκαίρι σε όλους και τα υπόλοιπα… στο γήπεδο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …