Κεντρική Basket League Ανακοινώθηκε κι ο Δημάκος!

Ανακοινώθηκε κι ο Δημάκος!

dimakos

Ο Ιωνικός Νικαίας προχωρά με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους Νικαιώτες να βρίσκονται σε φάση… ανακοινώσεων.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Δημάκο. Ο 29χρονος γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Κολοσσό. Με την ομάδα της Ρόδου πέρσι είχε κατά μέσο όρο 5.5 πόντους και 1.2 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

“Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Δημάκο, που θα φορά την φανέλα της ομάδας από τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας παίκτης γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1990, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ο Δημάκος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ίκαρο Καλλιθέας και συνέχισε σε Αιγάλεω και Παγκράτι, πριν πάρει την ευκαιρία για την Α1 με τον Πανελευσινιακό (2012-14). Ακολούθησε η διετία στο Ψυχικό με το οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α2 τη σεζόν 2014-15 με 19.5 πόντους ανά αγώνα.

Ύστερα από μια χρονιά στον Φάρο Κερατσινίου (2016-17), ο νέος παίκτης της ομάδας μας επανήλθε στην πρώτη κατηγορία όπου έπαιξε διαδοχικά με Προμηθέα Πάτρας (2017-18) και Κολοσσό (2018-19). Με την ομάδα της Ρόδου πέρσι είχε κατά μέσο όρο 5.5 πόντους και 1.2 ασίστ.

Γιάννη, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…