Κεντρική Β' Εθνική Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση από τον Εθνικό (pic)

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση από τον Εθνικό (pic)

giannis kaperonis ethnikos

Ο Εθνικός ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Η ομάδα του Πειραιά επενδύσει σε νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές και γι αυτό προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Καπερώνη. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής, που αγωνίστηκε στον Πειραϊκό πέρσι, θα ενισχύσει τόσο την ανδρική όσο και την εφηβική ομάδα του Εθνικού.

Αναλυτικά:

“Η Επιτροπή Μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Καπερώνη. Η ομάδα μας στηρίζει νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές και δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της. Ο Καπερώνης θα προπονείται με την αντρική ομάδα, ενώ θα αγωνίζεται και με στην εφηβική ομάδα του Εθνικού.

Ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ στον Παννεαπολικό Νίκαιας, όπου έμεινε για εννιά χρόνια (2009-2018) και έφτασε μέχρι την αντρική ομάδα. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Πειραϊκού.

Γιάννης Καπερώνης: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα αγωνιστώ σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Εθνικός.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας που με πίστεψαν. Ελπίζω μέσα από την δουλειά μου να τους δικαιώσω.

Όσον αφορά τον κόσμο ξέρω ότι αποτελεί την δύναμη της ομάδας και τον θέλουμε δίπλα μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε, για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Επιτροπή Μπάσκετ του Εθνικού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …