Κεντρική Basket League ΑΕΚ AEK: Συνεργασία με την Ένωση Ιλίου – Ανακοίνωσε Λεβέντη

AEK: Συνεργασία με την Ένωση Ιλίου – Ανακοίνωσε Λεβέντη

Η ΚΑΕ ΑΕΚ επέκτεινε το δίκτυό της, όσον αφορά τις ακαδημίες, ανακοινώνοντας την συνεργασία της με την Ένωση Ιλίου, αλλά και την απόκτηση του 15χρονου Δήμου Λεβέντη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι το Δίκτυο συνεργασιών της ΑEK BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA με συλλόγους από την Αττική αλλά και ολόκληρη την επικράτεια εξαπλώνεται.

Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι συνήψε σήμερα (16/07) συνεργασία με τον Α.Ο. Ένωση Ιλίου, με τον οποίο έτσι ή αλλιώς διαχρονικά διατηρεί άριστες σχέσεις, με κορυφαία στιγμή τη φιλοξενία της «Βασίλισσας» στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Ιλίου “Γ.ΚΑΚΟΥΡΗΣ”, κατά την προετοιμασία της επιστροφής της στα «μεγάλα σαλόνια» το 2014.

Στο πλαίσιο αυτό και η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Δήμο Λεβέντη (15 χρ., 1μ90), ο οποίος αγωνίστηκε κατά την περασμένη περίοδο στην Ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού, αλλά παραχωρήθηκε εφέτος με ελεύθερη μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ Β.C. και η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής αισθάνονται για πολλοστή φορά την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τη Διοίκηση της Ένωσης Ιλίου, η οποία εμπιστεύεται το εκπαιδευτικό πλάνο μας, αλλά και την οικογένεια του αθλητή.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν από ΑΕΚ BC και Α.Ο. Ένωση Ιλίου δράσεις με τις οποίες θα ενισχυθεί πολυεπίπεδα η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος πήγε στο… σπίτι

Μια πολύ ιδιαίτερη και άκρως συγκινητική επίσκεψη δέχθηκε σήμερα η ομάδα της ΑΕΚ, στο Olym…