Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Συνεργασία με Άρη Αμφίκλειας

ΑΕΚ: Συνεργασία με Άρη Αμφίκλειας

giannis stivaxtis aek

Ακόμη μία ομάδα εντάσσεται στους συνεργάτες της ΑΕΚ BC και της ΑΕΚ BC Academy – Dragan Sakota. Συγκεκριμένα, η Ένωση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άρη Αμφίκλειας, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την ένταξη στην ομάδα του 15χρονου Γιάννη Στιβαχτή.

Αναλυτικά:

“Το Δίκτυο συνεργασιών της ΑΕΚ ΒC και της ΑΕΚ BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA επεκτείνεται και πλέον απλώνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η ΑΕΚ BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι ακόμη ένας σύλλογος -η διοίκηση του οποίου δείχνει εμπιστοσύνη στο πλάνο της με βάθος πολυετίας και με όραμα το νέο «σπίτι» της στην «κιτρινόμαυρη Πολιτεία», όταν και εφόσον αυτό διευθετηθεί το επόμενο διάστημα – ο Α.Σ. Άρης Αμφίκλειας πρόκειται να υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας.

Σε κάθε περίπτωση, οι προϋποθέσεις αυτές είχαν δημιουργηθεί παλαιόθεν, καθώς με το σύλλογο της Φθιώτιδας συνεργάζεται προ πολλού η physio team by Toilos & psarogiorgos, ήτοι η κορυφαία επιστημονική ομάδα αποκατάστασης των κ.κ. Σταύρου Τόιλου και Κώστα Ψαρογιώργου, βασική συνεργάτις της ΑΕΚ BC και της ΑΕΚ BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA, αλλά και ο Hρακλής Πατσόπουλος, διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής της «Ευρωκλινικής Αθηνών».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και η ένταξη του Γιάννη Στιβαχτή (15 χρ., 1μ88) στην οικογένεια της ΑΕΚ, ο οποίος υπέγραψε την Τετάρτη (03/07) ιδιωτικό συμφωνητικό, παρουσία του Προέδρου του Α.Σ. Άρη Αμφίκλειας, Φαίδωνα Μώρου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…