Κεντρική Διεθνή Βατούτιν:” Ήταν επιθυμία του Ντε Κολό και την σεβαστήκαμε”

Βατούτιν:” Ήταν επιθυμία του Ντε Κολό και την σεβαστήκαμε”

vatutin

Ο Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αντρέι Βατούτιν, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Νάντο Ντε Κολό από την ομάδα, μίλησε για την συνεργασία τους τα τελευταία πέντε χρόνια, και τόνισε ότι ήταν επιθυμία του παίκτη να αλλάξει παραστάσεις και η διοίκηση της ομάδας την σεβάστηκε.

Παράλληλα, δήλωσε ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι περήφανοι για την εξέλιξη του Γάλλου γκαρντ σε ηγέτη της ομάδας, ενώ τον ευχαρίστησε για την τεράστια προσφορά του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πριν από πέντε χρόνια όταν ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις με τον Νάντο, είπε ότι αν ερχόταν θα γινόταν ο πρώτος Γάλλος που θα έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί γρήγορα η συμφωνία και ο Νάντο εκπλήρωσε όλες τις τρελές μας προσδοκίες και έγινε ένα από τους καλύτερους παίκτες της σύγχρονης ιστορίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι πολύ λυπηρό που ολοκληρώθηκε η εποχή του Νάντο Ντε Κολό στην ΤΣΣΚΑ, αλλά σεβαστήκαμε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Σε αυτά τα πέντε χρόνια κατακτήσαμε δύο EuroLeague, ο Νάντο έγινε παίκτης-κλειδί και ο ηγέτης των ομάδων που είχαμε. Είμαστε υπερήφανοι που μέσα από την ομάδα μας έγινε ένα αστέρι του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Είναι σπουδαίο που ο Νάντο έγινε βετεράνος της ΤΣΣΚΑ και είδαμε την αφοσίωσή του και την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια πάνω στη δουλειά του. Πριν από έναν χρόνο, ο Νάντο ήρθε σε μένα έχοντας ιδέες για το πώς θα βελτιώσουμε την ομάδα και όλο το κλαμπ και αυτή η συζήτηση αποδείχθηκε πολύ σημαντική για το χτίσιμο μίας ατμόσφαιρας πρωταθλητισμού. Είναι τελειομανής σε όλα του, ένας πραγματικός ηγέτης που το δείχνει στην πράξη και περιμένει να του το επιστρέψουν και οι άλλοι. Είμαι σίγουρος πως ο Ντε Κολό έχει παραπάνω από έναν χρόνο ακόμη στο τοπ επίπεδο και ειλικρινά του εύχομαι καλή τύχη στο παρκέ και τα καλύτερα για την οικογένειά του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…