Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Τζόρτζεβιτς:”Άλλη ομάδα η Ελλάδα με τον Γιάννη”

Τζόρτζεβιτς:”Άλλη ομάδα η Ελλάδα με τον Γιάννη”

djordjevic pagkosmio

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA, για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Εθνική μας ομάδα λέγοντας ότι θα εμφανιστεί πολύ βελτιωμένη με την παρουσία του MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα μεγάλα ονόματα που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, τονίζοντας ότι τα ονόματα δεν παίζουν μπάσκετ, φέρνοντας ως παράδειγμα την Εθνική Σερβίας που στο παρελθόν έχει καταφέρει να πάρει μετάλλια χωρίς τους μεγάλους σταρ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Έχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα μπροστά μας. Πολλές εθνικές ομάδες έχουν ωριμάσει, ξεκινώντας από την Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον πιο κυρίαρχο παίκτη στο NBA. Η Γαλλία και η Λιθουανία θα είναι πολύ δύσκολες αντίπαλοι για τον οποιονδήποτε. Αυτές οι ομάδες θα πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους, λόγω της δουλειάς που κάνουν. Η Ρωσία και η Τουρκία θα είναι έτοιμες να αρπάξουν την ευκαιρία από τα… μαλλιά».

Για τα μεγάλα ονόματα της φετινής διοργάνωσης είπε:

«Η ομάδα μας είναι το τέλειο παράδειγμα ότι τα “ονόματα” δεν παίζουν ρόλο. Έχουμε κερδίσει μετάλλια ακόμα και όταν δεν είχαμε μεγάλα ονόματα στην ομάδα. Τα ονόματα που είναι πραγματικά έτοιμα θα κερδίσουν και έτσι τα “ονόματα” γίνονται θρύλοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…