Κεντρική Basket League Άρης To ευχαριστώ του Καστρίτη στον Άρη! “Καλή δύναμη σε όλους…”

To ευχαριστώ του Καστρίτη στον Άρη! “Καλή δύναμη σε όλους…”

kastritis aris

O Γιάννης Καστρίτης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Άρη και ο Ελληνας κόουτς ευχαρίστησε τους “κίτρινους” μετά την συνεργασία που είχε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

“Σχεδον εξι μηνες εχουν περασει απο την πρωτη στιγμη που εμαθα πως καλουμαι να εκπροσωπησω, απο τον παγκο της, μια απο τις λιγες ομαδες που στην ιστορια του ελληνικου αθλητισμου, εχει καταφερει να την αγαπησει, να την υποστηριξει και να ενωσει μια ολοκληρη η χωρα.

Εξι μηνες μετα, νιωθω την αναγκη να αποχαιρετησω ολοκληρη την οικογενεια του Αρη, που με υποδεχτηκε, με φιλοξενησε, με εκανε μελος της και με υποστηριξε ολο αυτο το διαστημα. Οι δυσκολιες ηταν μεγαλες, αλλα μεγαλη ηταν και η προσπαθεια που γινοταν καθε μερα, απο ολους, για να καταφερνουμε να τις ξεπερναμε.

Ευχαριστω πολυ τους παιχτες μας στο συνολο τους, για τη συνεργασια που ειχαμε. Ηταν παντα εκει στα δυσκολα και τους αξιζουν πολλα μπραβο. Ειδικα οι Ελληνες μας, ειναι αξιοι θαυμασμου και εμαθα πολλα διπλα τους και απο τη σταση τους απεναντι στις καθημερινες αντιξοοτητες.

Ευχαριστω πολυ απαντες στα γραφεια της ομαδας, ολους αυτους τους αφανεις πρωταγωνιστες, που εδιναν τεραστιο αγωνα, ισως το μεγαλυτερο μεσα στη μερα, για να κατεφερνουν να ειναι ολα οπως πρεπει.

Ευχαριστω τον κυριο Γουλιελμο και ολα τα μελη της διοικησης για την τιμη που μου εκαναν και μου εμπιστευτηκαν την ομαδα σε μια πολυ δυσκολη στιγμη και για τη συνεργασια που ειχαμε.

Ευχαριστω πολυ, ολους μου τους συνεργατες και το staff της ομαδας. Γιναμε οικογενεια, ηρθαμε κοντα, ηταν ολοι τους εξαιρετικοι και με απολυτη σιγουρια μπορω να πω πως η αφοσιωση τους και η αγαπη τους για την ομαδα, δεν εχει ορια. Χωρις αυτους, τα παντα θα ηταν πολυ πιο δυσκολα και διαφορετικα.

Για το τελος, θελω να ευχαριστησω ολο τον υπεροχο κοσμο του Αρη για την τεραστια υποστηριξη του στην ομαδα και για την αγαπη του καθενος σας ξεχωριστα που προσωπικα εισεπραττα και συνεχιζω να εισπραττω καθε μερα. Η παρουσια σας σε καθε αγωνα ηταν υπεροχη και η ενθαρρυνση σας στα δυσκολα, ακομη καλυτερη, μας γεμιζε παντα με ζεστασια και μας εδινε κουραγιο να συνεχισουμε ακομη πιο δυνατα.

Καλη δυναμη σε ολους σας!!

Καλη συνεχεια σε ολη την οικογενεια του Αρη!!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…