Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Θα διεκδικήσει wild card η Ούνικς (pic)

Θα διεκδικήσει wild card η Ούνικς (pic)

priftis 2

Την πρόθεση της Ούνικς να διεκδικήσει μια θέση στην επόμενη Ευρωλίγκα μέσω wildcard, έκανε γνωστή ο πρόεδρος της,Γεβγκένι Μπογκάτσεφ.

H ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη μετά τον αποκλεισμό της από τους τελικούς της VTB league, έχασε και την δυνατότητα να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρωλίγκα μεσώ της συμμετοχής της στους τελικούς, και ελπίζει σε wild card ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα αγωνιστεί στο Eurocup.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Ούνικς στην «Izvestia»:

«Θα καταθέσουμε αίτηση για να βρεθούμε στην Ευρωλίγκα μέσω wild card. Είναι δύσκολο να πούμε εάν θα γίνει η επιλογή υπέρ μας. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του πρωταθλήματος στη Γερμανία. Yπογράψαμε μία συμφωνία πως σε κάθε περίπτωση θα παίξουμε σε μία Euroleague τα επόμενα χρόνια. Αρνηθήκαμε το FIBA Basketball Champions League».

Βέβαια ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν γίνεται να ανοίξει η κουβέντα για τα πλέι οφ πριν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για να παρθεί η τελική απόφαση γύρω από την wild card, θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα. Θα πάρει χρόνο να εξετάσουμε όλους τους υποψήφιους και θα γίνει ένα γενικό συμβούλιο για την τελική απόφαση. Είναι αδύνατον να αποφασίσουμε πριν τα μέσα Ιουλίου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…