Κεντρική Β' Εθνική Τέλος τρεις από τον Πανερυθραϊκό!

Τέλος τρεις από τον Πανερυθραϊκό!

panerithraikos

Τη λύση της συνεργασίας του με τους Νίκο Ματζιώρη, Μάτεϊ Στογιάνοβιτς και Γιάννη Καστανιώτη ανακοίνωσε ο Πανερυθραϊκός.

Αναλυτικά:

Νίκο, Ματ, Γιάννη, σας ευχαριστούμε για όλα!

Έπειτα από μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, ο Πανερυθραϊκός και οι παίκτες μας δεν τα παράτησαν, έσκυψαν το κεφάλι, δούλεψαν ακόμη πιο σκληρά, υπερέβαλαν εαυτούς, συσπειρώθηκαν και έγιναν μία σφιχτή “γροθιά”, κάνοντας πράξη στον απόλυτο βαθμό το “όλοι για έναν και ένας για όλους”, που αποτελεί εξάλλου και μία απ’ τις θεμελιώδεις αρχές του Συλλόγου μας!

Έτσι, κατόρθωσαν όχι μόνο να πετύχουν το στόχο της ομάδας μας, αλλά και να κλέψουν τις εντυπώσεις στο τέλος πραγματοποιώντας ένα άκρως εντυπωσιακό photo-finish, με 8 συνεχόμενες νίκες και την κατάκτηση της 7ης Θέσης!

Σε αυτή την προσπάθεια ξεκάθαροι πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες μας και ξεχωριστό μερίδιο έχουν αναμφίβολα οι Νίκος Ματζιώρης, Μάτεϊ Στογιάνοβιτς και Γιάννης Καστανιώτης.

Τόσο ο “Ματ”, όσο και ο “Κάστα” έκαναν με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού μας το μεγαλύτερο άλμα της καριέρας τους, κερδίζοντας πολύτιμες παραστάσεις, με τον κόουτς Χουχουλή να τους πιστεύει και να τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους, ενώ ο Νίκος Ματζιώρης, ένας απ’ τους πλέον ιστορικούς αθλητές του Πανερυθραϊκού μας, αποτέλεσε υπόδειγμα για όλους, αποδεικνύοντας ότι είναι υπερπολύτιμος εντός και εκτός παρκέ και φυσικά θα είναι πάντοτε ξεχωριστό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Συλλόγου!

Σύσσωμη η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού ευχαριστεί από καρδιάς τον Νίκο, τον Μάτεϊ και τον Γιάννη, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν μαζί μας την επόμενη σεζόν!

Εις το επανιδείν, παιδιά!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…