Κεντρική Διεθνή Τέλος το Παγκόσμιο Κύπελλο U19 για τον Εντού

Τέλος το Παγκόσμιο Κύπελλο U19 για τον Εντού

filipins

Η παρουσία του Έι Τζέι Εντού στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19 κράτησε μόλις δύο λεπτά και δύο δευτερόλεπτα, καθώς ο σταρ των Φιλιππίνων θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο στην πρεμιέρα.

Ο Εντού έπεσε στο παρκέ στα πρώτα λεπτά του αγώνα απέναντι στην Ελλάδα και πήγε μετά την αναμέτρηση στο τοπικό νοσοκομείο για μαγνητική τομογραφία. Οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν πως ο ψηλός των Φιλιππίνων υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου στο δεξί γόνατο, καθώς επίσης και ρωγμώδες κάταγμα.

«Είμαστε συντετριμμένοι για τον τραυματισμό του Έι Τζέι Εντού», δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ των Φιλιππίνων, Αλφρέδο Πανλίλιο. «Του διαμήνυσα πως η ομοσπονδία θα τον βοηθήσει στη δύσκολη διαδικασία που περνά και θα είμαστε δίπλα του. Θα τον βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί».

Οι Φιλιππίνες συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19 για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια και οι πιστοί της χώρας αισιοδοξούσαν ότι ο Εντού και ο παρτενέρ του στους ψηλούς, Κάι Σότο, θα μπορούσαν να οδηγήσουν την ομάδα μακριά στο τουρνουά του Ηρακλείου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…