Κεντρική A2 Τέλος ο Σαμόλης!
A2

Τέλος ο Σαμόλης!

Παρελθόν από τον Κόροιβο αποτελεί ο Σπύρος Σαμόλης. Ο Έλληνας τεχνικός ενημέρωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, παρά το γεγονός πως είχε δεχθεί μία τιμητική πρόταση ανανέωσης.

Η επιστολή του:

“Τέσσερις μήνες έχουν περάσει,από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κόροιβου Αμαλιάδας. Ανέλαβα ένα δύσκολο έργο,όχι μόνο αγωνιστικό,να εκπροσωπήσω από τη θέση του προπονητή μια ομάδα ενός ολοκλήρου νομού,μιας πόλης που έζησε 4 χρόνια στην Α1.

Με δύσκολο πρόγραμμα, ψυχολογία σε χαμηλά επίπεδα,κάναμε υπερβάσεις,καταφέραμε να σωθούμε,κερδίζοντας μεγάλους αντιπάλους εντός και εκτός έδρας,αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ.

Ήρθε δυστυχώς η ώρα να αποχαιρετήσω την οικογένεια του Κοροίβου,που με υποδέχτηκε,φιλοξένησε και με έκανε να νιώσω άνετα,λες και ήμουν χρόνια στην ομάδα. Η πρόταση ανανέωσης ήταν τιμητική,αλλά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν θα μπορέσω να την αποδεχτώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, Σάκη Κάτζο, Χρήστο Λαγό, Γιάννη Τράπαλη και Άγγελο Αθανασόπουλο για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους την περσινή χρόνια,σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ομάδας. Το staff της ομάδας, Φοίβο Κωστή που ήταν ο συνεργάτης μου,το γυμναστή Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, το φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Συρμόπουλο και τους γιατρούς μας και τον ”φροντιστή” Άρη Βλαχοχριστόπουλο για τη συνεργασία και την βοήθεια τους όχι μόνο μέσα στο γήπεδο.

Τους παίκτες μας,που με τον ιδρώτα,την προσπάθεια,και τη στήριξη τους καταφέραμε το στόχο,παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν. Τελειώνοντας να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της Αμαλιάδας,για τα καλά του λόγια,για την ένθερμη υποστήριξη τους καθημερινά και στους αγώνες.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη,
Σπυρος Σαμόλης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Γκαγκαλούδης: “Είναι ντροπή να είμαι πρωταγωνιστής σε ομάδα της Α2”

Ο καλαθοσφαιριστής του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης, μίλησε στην εκπομπή Overplay και …