Κεντρική Γ' Εθνική Τέλος ο Περαντωνάκης από τον Κρόνο

Τέλος ο Περαντωνάκης από τον Κρόνο

Ύστερα από 12 χρόνια στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου ο Γιώργος Περαντωνάκης αποτελεί παρελθόν. Ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο των Νοτίων Προαστίων και να γυρίσει σελίδα στην προπονητική του καριέρα αφήνοντας σημαντικό έργο πίσω του.

Αναλυτικά:

“To Δ.Σ. του Κρόνου ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή και Τεχνικό Διευθύντη του συλλόγου Γιώργο Περαντωνάκη.

Μετά από 12 χρόνια ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο μας και να γυρίσει σελίδα στην προπονητική του καριέρα αφήνοντας σημαντικό έργο πίσω του.

Επιτέλεσε με ζήλο και αφοσίωση τα καθήκοντα που του είχαν ανατεθεί δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην αναπτυξη νέων αθλητών και αθλητριών καθώς και την ανάπτυξη νέων προπονητών.

Στην διάρκεια της θητείας του στον Κρόνο ασχολήθηκε με την προπόνηση όλων σχεδόν των τμημάτων συμπεριλαμβανομένων και της Ανδρικής και Γυναικείας ομάδας.

Έχει αφήσει το αποτύπωμα του στον σύλλογο ανεξίτηλο και μαζί του ως Τεχνικο Διευθυντή πανηγυρίσαμε τέσσερα μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων”.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής καριέρας του, αλλά και υγεία και ευτυχία στον ίδιο και την οικογένεια του”.

Load More Related Articles
  • “Δάκρυσα με τον Κούζμιτς”

    Ο Όγκνιεν Κούζμιτς είχε σοβαρό τροχαίο, το οποίο πάγωσε όλον ρον μπασκετικό κόσμο. Ο Μπόμπ…
  • Το ζευγάρι του τελικού του Eurobasket u20

    Ακόμη ρνα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί. Η Εθνική ομάδα της Ισπανί…
  • Μπόγρης τριετίας!

    Ο Γιώργος Μπόγρης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό πριν από λίγες μέρες, ωστόσο δεν άργησε να β…
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

“Δάκρυσα με τον Κούζμιτς”

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς είχε σοβαρό τροχαίο, το οποίο πάγωσε όλον ρον μπασκετικό κόσμο. Ο Μπόμπ…