Κεντρική Γ' Εθνική Τέλος ο Αμοιρίδης – Ανακοίνωσε Βαχαρίδη

Τέλος ο Αμοιρίδης – Ανακοίνωσε Βαχαρίδη

Ο Λεύκιππος Ξάνθης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Αμοιρίδη και την πρόσληψη του Χρήστου Βαχαρίδη, ο οποίος θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, ανακοινώνει στους φιλάθλους της ομάδας τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Αμοιρίδη.

Ο Παναγιώτης συνέβαλε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία του Λεύκιππου κατά τη διάρκεια της χρονιάς στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η πορεία αυτή επισφραγίστηκε θριαμβευτικά με τη νίκη της ομάδας στη διαδικασία
των αγώνων κατάταξης για την κατάληψη θέσης, που δύναται να οδηγήσει σε άνοδο στην Β’ Εθνική.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Λεύκιππου, σεβόμενοι απόλυτα τους προσωπικούς λόγους που επικαλέστηκε ο προπονητής της ομάδας, αποδέχθηκαν ομόφωνα την παραίτηση του. Σε ευχαριστούμε για όλα Παναγιώτη και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Εν συνεχεία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Λεύκιππου το νέο μας προπονητή Χρήστο Βαχαρίδη, ο οποίος θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής το ανδρικό τμήμα του Αθλητικού μας Ομίλου.

Ο Χρήστος Βαχαρίδης, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προπονητής στις ομάδες ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και GIANNENA B.C., ενώ από τη σεζόν 2012- 2013 έως και τη σεζόν 2017-2018 εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην ομάδα
της πόλης μας AΣΠΙΔΑ Ξάνθης.

Το πλάνο που παρουσίασε ο νεαρός προπονητής καθώς και οι φιλοδοξίες του για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας ταυτίζονται απόλυτα με το όραμά μας.

Καλώς ήρθες Χρήστο, σου ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Σαββίδης Ματθαίος Χάρης Ζακόπουλος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…