Κεντρική Διεθνή Ταβάρες:”Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά το τρίποντο του Κάρολ”

Ταβάρες:”Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά το τρίποντο του Κάρολ”

Tavares

Ο Έντι Ταβάρες μίλησε για την σειρά των τελικών του Ισπανικού Πρωταθλήματος μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, και δήλωσε ότι μετά το buzzer beater τρίποντο του Κάρολ που χάρισε στην ομάδα του την νίκη στο δεύτερο παιχνίδι δεν μπορούσε να κοιμηθεί από την αδρεναλίνη.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην ικανότητα του Κάρολ στο σουτ τον παρομοίασε με τον Κάιλ Κόρβερ, που είναι ένας από τους κορυφαίους spot σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά. Νομίζω κανείς μας δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Είχε πάει 04:00 και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, από την αδρεναλίνη που ένιωθα στο σώμα μου. Ακόμα δεν πιστεύω πως ο Τσέισι έβαλε αυτό το σουτ, αλλά πρέπει να το πιστέψω και να προχωρήσουμε. Πρέπει να πάμε στη Βαρκελώνη και να τελειώσουμε τη σειρά

Για την τελευταία φάση είπε:«Δεν ξέραμε τι θα γίνει στην τελευταία φάση, αν ο Σέρχιο Γιουλ θα βάλει τις βολές ή όχι. Έχασε μία, αλλά πήρε την μπάλα και τη σωστή απόφαση, δίνοντάς στην Κάρολ, τον καλύτερο σουτέρ στην ομάδα μας, που ευστόχησε».

Για την ικανότητα του Κάρολ στο σουτ είπε: «Μετά τον Κάιλ Κόρβερ, με τον οποίον έπαιξα στο ΝΒΑ, είναι ο καλύτερος σουτέρ που ξέρω. Αυτός και ο Τζέισι μοιάζουν πολύ. Όλη μέρα προπονούνται στα σουτ, στη μηχανική τους, στην τελειότητα του σουτ του. Δίχως αμφιοβλία, είναι οι δύο κορυφαίοι σουτέρ, με τους οποίους έχω παίξει».

Δείτε το τρίποντο του Κάρολ:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…