Κεντρική Elite League Συνεχίζει με Κυριάκο Παπαδόπουλο η Ελευθερούπολη-Μουλάκης: “Το καλύτερο και του χρόνου”!

Συνεχίζει με Κυριάκο Παπαδόπουλο η Ελευθερούπολη-Μουλάκης: “Το καλύτερο και του χρόνου”!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

Η Ελευθερούπολη είναι μια κωμόπολη που ζει και αναπνέει για το μπάσκετ, αφού κυριολεκτικά την  τελευταία στιγμή εξασφάλισε το χρυσό 2ο εισιτήριο από τον Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα της Μακεδονίας διανύει την καλύτερή του περίοδο και ήδη κάνει τα πλάνα της για τη νέα χρονιά.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του και θα είναι ο ιθύνων νους της ομάδας στον πάγκο και τη νέα σεζόν. Οι νεοφώτιστοι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν στηριζόμενοι τόσο στη δική τους αυτονομία, όσο και στη βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης.”Είμαστε φυσικά πολύ ικανοποιημένοι από την άνοδο και θέλουμε να είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί και στην Α2. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, θέλουμε να κάνουμε ακόμα πιο λειτουργικό το γήπεδο. Η ομάδα είναι πάνω από μεράκι και θα κάνουμε τον σχεδιασμό μας με λογική και υψηλούς στόχους”, τόνισε στο ebasket.gr ο Βασίλης Μουλάκης που τρέχει το πρότζεκτ.

Οι ιθύνοντες της ομάδας ήδη έχουν εξοφλήσει τη φετινή σεζόν, βρίσκεται σε ανοικτή επαφή με τον προπονητή για την επόμενη χρονιά και σκοπός είναι να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευρύτερη περιοχή.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…