Κεντρική Γ' Εθνική Στο πλευρό τoυ Απόλλωνα Καλαμαριάς! Το κάλεσμα Τσαϊρέλη για τις δωρεάν Ακαδημίες! (VID)

Στο πλευρό τoυ Απόλλωνα Καλαμαριάς! Το κάλεσμα Τσαϊρέλη για τις δωρεάν Ακαδημίες! (VID)

mpaltidis tsairelis pic

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης “βγήκε” από τα “σπλάχνα” του Απόλλωνα Καλαμαριάς και δεν ξεχνά την ομάδα που τον ανέδειξε! Στέκεται στο πλευρό του συλλόγου στον οποίο ανδρώθηκε και έκανε κάλεσμα στους γονείς να εντάξουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς οι οποίες θα είναι δωρεάν (για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών) για όλα τα αθλήματα.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, “εξαιρετικό εγχείρημα” την πρωτοβουλία του Απόλλωνα Καλαμαριάς -σε δύσκολες οικονομικά εποχές- να “ανοίξει” την “αγκαλιά” του σε όλα τα παιδιά, προσφέροντας σε αυτά δωρεάν αθλητικές δραστηριότητες.

Τσαϊρέλης: “Γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλες τις Ακαδημίες, καλώ τους γονείς να στηρίξουν…” 

Συγκεκριμένα ο Τσαϊρέλης είπε: “Ο Απόλλων Καλαμαριάς φέτος πρωτοπορεί. Τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε όλες τις Ακαδημίες του συλλόγου εντελώς δωρεάν. Ως πρώην παίκτης του Απόλλωνα, στον οποίο ανδρώθηκα, καλώ όλους τους γονείς να στηρίξουν αυτό το εξαιρετικό εγχείρημα του συλλόγου, υποβάλλοντας τις αιτήσεις έως τις 26 Ιουνίου. Σε όλες τις Ακαδημίες της ομάδας γίνεται εξαιρετική δουλειά και εύχομαι κάθε επιτυχία”.

Ο Τσαϊρέλης εκτός από το ΔΑΚ Καλαμαριάς, βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και εκεί είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο του Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς, Φώτη Μπαλτίδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…