Κεντρική Basket League Χολαργός “Υπάρχουν παίκτες που επιζούν πουλώντας οπαδιλίκι…”

“Υπάρχουν παίκτες που επιζούν πουλώντας οπαδιλίκι…”

mats holargos jankovic

Σε διάφορα θέματα αναφέρθηκε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μιλώντας στο Esquire. Συγκεκριμένα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δήλωσε:

«Σαν άνθρωπος δεν γουστάρω ούτε τις υπόγειες τακτικές ούτε εκείνους που κάνουν τους ρουφιάνους. Υπάρχουν παίκτες που επιζούν με το πώς έπαιζαν στο παρελθόν κι άλλοι που επιζούν πουλώντας “οπαδιλίκι”. Στο δικό μου μυαλό είναι ξεκάθαρα αυτά τα πράγματα”.

Για το αν θα άφηνε το παιδί του να ασχοληθεί με το μπάσκετ στην Ελλάδα: «Εσύ θα το άφηνες να πλησιάσει; Σε έναν τόπο που έχεις να παίξεις αγώνα 12 και 13 μέρες, όταν ουσιαστικά δεν γνωρίζεις που και πότε θα αγωνιστείς, όταν μετά τα τελευταία συμβάντα η προσέλευση του κόσμου είναι από μικρή έως γελοία στους περισσότερους αγώνες;».

Για τον θάνατο του πατέρα του, Μπόμπαν: «Εκείνη την ημέρα το σοκ ήταν τεράστιο, σα να μου τράβηξαν τη γη κάτω από τα πόδια. Για δύο εβδομάδες ένιωθα το απόλυτο σκοτάδι. Θα σου πω την αλήθεια: Είναι η μόνη κηδεία που έχω πάει στη ζωή μου. Υπήρξαν κηδείες αγαπημένων μου προσώπων που δεν κατάφερα να πάω, δεν το αντέχει ο οργανισμός μου”. Έχω φάει πολλές μούντζες στη ζωή μου. Χωρίς εκείνο το χαστούκι που δέχθηκα τότε, δεν θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα».

Για το μέλλον του: «Θέλω να ανοίξω μία ακαδημία μπάσκετ. Να μεταδώσω τα μαθήματα που πήρα στη ζωή μου στα μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…