Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Του χρόνου Final Four”

“Του χρόνου Final Four”

nick calathes panathinaikos promitheas

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρίτο σερί πρωτάθλημα στην Ελλάδα και οι “πράσινοι” τη νέα χρονιά θέλουν να τα πάνε ακόμη καλύτερα και να προκριθούν σε ένα Final Four Ευρωλίγκας μετά από αρκετά χρόνια. Ο Νικ Καλάθης σημείωσε ότι ελπίζει του χρόνου να δώσουν το παρών, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πασκουάλ που έχτισε την ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην Cosmote TV:

Για το ότι κουβαλά στις πλάτες του την ομάδα: «Ένας από τους στόχους ήταν το πρωτάθλημα, άλλος ένας το Κύπελλο. Μακάρι να φτάναμε και στο Final Four, αλλά με δεδομένο το πώς άρχισε η σεζόν, δες πώς κατέληξε στο να παίζουμε με τη Ρεάλ την πρόκριση. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει ο κόσμος, αλλά είμαι χαρούμενος για τους παίκτες, τους προπονητές. Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι. Ελπίζω να πάμε του χρόνου στο Final Four».

Για το ότι προσπαθούσε να πείσει τον γιο του Πιτίνο να έρθει στην Ελλάδα: «Του μίλησα για την ομάδα και τους φίλους της. Ο κόουτς σοκαρίστηκε με την εικόνα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ και άρχισε να τρελαίνεται με την ομάδα. Είμαστε μια σπουδαία ομάδα».

Για τον Πασκουάλ: «Αυτός έφτιαξε την ομάδα. Δεν έχουμε κάτι εναντίον του, είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και ήταν τιμή μας να την φτιάξει. Είναι σκληρό επάγγελμα του παίκτη και του προπονητή, αλλά μας έδωσε επίσης τρόπαια και θα είναι επίσης χαρούμενους για εμάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…