Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Το φθινόπωρο να είμαστε σπίτι μας”

“Το φθινόπωρο να είμαστε σπίτι μας”

aggelopoulos aek

Ο Μάκης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλειάδη, για να προχωρήσουν το γηπεδικό θέμα της ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ανέφερε ότι ευελπιστεί το φθινόπωρο του 2020 να έχουν μπει στο νέο τους “σπίτι”.

Αναλυτικά:

“Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ, μετά από 95 χρόνια ιστορίας και προσφυγιάς, σε ό,τι αφορά το γηπεδικό. Για πρώτη φορά μπαίνουν οι βάσεις, θα βρεθεί μια μόνιμη λύση, σε ό,τι αφορά την ομάδα μας. Θυμίζω ότι η ΑΕΚ είναι αυτή που έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα, κι αυτή που έφερε τα δύο τελευταία. Αξίζει το καλύτερο στην ομάδα μας. Συμφωνήσαμε με τον Υφυπουργό για τον οδικό χάρτη και τις επόμενες ενέργειες, ώστε να το υλοποιήσουμε γρήγορα.

Ξέρετε ότι τα τελευταία χρόνια, και λόγω της χρεοκοπίας της χώρας, δυστυχώς η αθλητική ηγεσία δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει, να χρηματοδοτήσει τις ομάδες. Και φέτος έχει αυξηθεί εντυπωσιακά η φορολογία και στα έσοδα και στα έξοδα των ήδη ζημιογόνων επιχειρήσεων. Άρα ένα καλό αντιστάθμισμα σε όλα αυτά είναι η αξιοποίηση ολυμπιακών εγκαταστάσεων και γηπέδων, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τις ομάδες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη, γιατί από την πρώτη στιγμή ήταν αρωγός στο όραμά μας, στα σχέδιά μας και με χρόνους θα έλεγα και εκτός πολιτικών κρατικών χρόνων. Είμαστε σε καλό δρόμο, ευελπιστώ σύντομα να έχουμε καλά νέα.

Ο ευσεβής πόθος ήταν να είμαστε το ερχόμενο φθινόπωρο στο γήπεδό μας. Δυστυχώς, δεν εξαρτάται από εμάς. Μεσολαβούν πολλές κρατικές υπηρεσίες, φάσεις εγκρίσεων, αδειοδοτήσεων, μελετών. Ιδανικά θα θέλαμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν ή αρχές του 2020 να είμαστε στο γήπεδό μας.

Η ΑΕΚ είναι πάνω από κόμματα και παρατάξεις, άρα δεν επηρεάζει τίποτα.

Είχα υποσχεθεί πως θα κινηθούμε σε τέσσερις πυλώνες. Ο πρώτος αφορούσε την ανάδειξη της ιστορίας της ΑΕΚ, το οποίο το κάναμε πολύ καλά νομίζω, και με την ταινία. Ο δεύτερος είναι το μέλλον, έχουμε επενδύσει σε νέα παιδιά κι έχουμε ικανούς νέους παίκτες. Ο τρίτος, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε τίτλους. Ο τελευταίος, που είχαμε θέσει από την αρχή, αφορούσε το γηπεδικό και αυτό έρχεται κοντά στο να ολοκληρωθεί. Κάθε ομάδα πρέπει να δίνει έμφαση στο γήπεδο, γιατί είναι το σπίτι της. Εξαντλήσαμε κάθε δυνατή λύση, ξεκινώντας από το Γαλάτσι, το τένις. Εξαντλήσαμε όλες τις πιθανότητες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…