Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Περιμένουμε την απάντηση Καραμάνου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας”

“Περιμένουμε την απάντηση Καραμάνου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας”

katsaris paok

Nέες δηλώσεις έκανε ο Θανάσης Κατσαρής για τον Γιώργο Καραμάνο μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ.. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως “στις αρχές της επόμενης εβδομάδας περιμένουμε την απάντησή του. Αυτές τις ημέρες μελετά τα στοιχεία που του έχουν δοθεί και βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Στόχος του είναι σε πρώτη φάση να δημιουργήσει διοίκηση Πρωτοδικείου όμως από ότι μας είπε απώτερος σκοπός του είναι η ιδιοκτησία”.

Για τα περίπου 2,5 εκ. ευρώ που “έβαλε” στην ΚΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης και αν τα απαιτήσει, δεν έδωσε σαφή απάντηση ο Κατσαρής που πρόσθεσε: “Είναι δεδομένο ότι αν και εφόσον ο κ. Καραμάνος αποφασίσει να προχωρήσει θα διευθετήσει αυτά τα θέματα σε επικοινωνία με τον κ. Σαβίδη και θα έχει σίγουρα επαφές με τους Γαλατσόπουλο, Βιολίδη και Αμοιρίδη”.

Aκόμη για τον έλεγχο του Α.Σ. ΠΑΟΚ προς τον Καραμάνο, ο Κατσαρής υπογράμμισε πως τον ενδιαφέρει να εγγυηθεί την αποπληρωμή των χρεών ενώ ανέφερε πως ο Σαββίδης είναι ενήμερος για το ζήτημα Καραμάνου σε ό,τι αφορά την πιθανότητα εμπλοκής του στην ΚΑΕ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …